24 Eylül 2013 Salı

War Thunder Focke-Wulf Fw190A-5 MG/FF Mermi Kapasite hatası

Merhaba
Bir sonraki 1,35 ile eklenecek Fw190A-5 ucağında sonunda eksik Mg-ff toplarını koymayı düşünebildiler. Lakin burda şöle bir sıkıntı var. Koydukları ilk teste bu ucak sadece top başına 55 mermi alıyor idi. Biz oyuncular olarak bu hatanın üstüne gittik. Yaptığım araştırmada kaynak olarak aldıkları eski rusca kitaba ulaştım.

Burda görüldüğü gibi eski basım bu Rusca kitapda 55 adat Mg/FF mkapasitesi gösteriliyor. Oysaki doğrusu ilk modellerde yani A3 serisine kadar 60 adet mermi taşırken sonraki A5 modellerinde miktar 90 a yükseltilmişti. Bir oyuncunun bulduğu Bu eski Focke-Wulf Kaynaklı test raporları gerceğe ışık tutyor. Bu tablolalardan ilkinde Mgff için 37 kilo mermi yükü verilmiş. Her merminin 200 gram çektiğini düşündüğümüzde ise 180 mermi demek. En alta bulunan combat yükle uçuş çizelgesinde ise mgff 2x90 olraka mermi kapasitesi gösterilmektedir.

Bu 90 adet mermi kapasitesi 2 topta 180 mermi demekk. Level 10 olarak koydukları fw190 için oldukca yüksek atış gücü demek. Son yapılan 1,35 güncellemesi ile 60 adet kapasiteye ulaşıldı fakat, hayla 30 mermi eksik. Sanırım bu duurm Gaijin için denglerin bozulması anlmamına geliyor olmalıki, pek istekli değiştirmek istemiyorlar. Hep beraber sonraki updatei görücez. Kazanan yine tarihe ışık tutan oyuncular olabilcek mi .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder